Gombás felsál
6 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 1 kg felsál
- só
- olaj
- füstölt szalonna
- vöröshagyma
- 15 dkg csiperke gomba
- egy kávéskanál liszt
- 2 dl tejföl
Elkészítés
A felsált felszeleteljük, kiklopfoljuk. Sózzuk. Egy edénybe tegyünk olajat, majd megpirítjuk benne a szalonnát, a hagymát, és megfuttatjuk benne a gombát. Ráhelyezzük a húst és pároljuk, míg puha nem lesz. Vigyázzunk, mindig legyen az alján egy kevés víz, hogy oda ne égjen. Ha kész, tegyük egy tálra, majd a visszamaradt szószt megszórjuk a liszttel, miután egy kicsit megpirult, a tejfölt is hozzáadjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.