Gombás felsál

6 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 kg felsál
  • olaj
  • füstölt szalonna
  • vöröshagyma
  • 15 dkg csiperke gomba
  • egy kávéskanál liszt
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

A felsált felszeleteljük, kiklopfoljuk. Sózzuk. Egy edénybe tegyünk olajat, majd megpirítjuk benne a szalonnát, a hagymát, és megfuttatjuk benne a gombát. Ráhelyezzük a húst és pároljuk, míg puha nem lesz. Vigyázzunk, mindig legyen az alján egy kevés víz, hogy oda ne égjen. Ha kész, tegyük egy tálra, majd a visszamaradt szószt megszórjuk a liszttel, miután egy kicsit megpirult, a tejfölt is hozzáadjuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.